Email
Κωδικός πρόσβασηςΈχετε ξεχάσει
Νεφέλη Δ.

Νεφέλη Δ.

Γέρακας19 έτη1 έτη εμπειρίααπό 8 € για μία ώρα

Ονομάζομαι Νεφέλη, φέτος ολοκλήρωσα το πρώτο έτος σπουδών στο τομέα των παιδαγωγικών. Επέλεξα αυτό το επάγγελμα-λειτούργημα επειδή αγαπώ τα παιδιά και έχω τη διάθεση να προσφέρω στην ολόπλευρη ανάπτυξη τους.
Ως μελλοντική παιδαγωγός, πιστεύω ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.
Βασικός μου στόχος είναι τα παιδιά να παιρνάνε ευχάριστα μαζί μου. Έχω δεσμευτεί ηθικά να αναπτύξω εξατομικευμένα σχέδια μάθησης που θα καλύπτουν κάθε παιδί, με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες του.
Είχα το προνόμιο κατά το πρώτο έτος σπουδών μου, να αλληλεπιδράω με παιδιά προσχολικής ηλικίας σε εβδομαδιαία βάση ως μέρος της πρακτικής εκπαίδευσής μου, η οποία διεξάγεται σε παιδικό σταθμό, κυρίως στο βρεφικό τμήμα. Μέσα από αυτή την πρακτική εμπειρία, έχω αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση της σημασίας της παιδαγωγού και του σημαντικού αντίκτυπου που έχει στην ανάπτυξη των μικρών παιδιών.
Ακόμη, η εμπειρία μου στην ειδική αγωγή μέσω του προγράμματος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου που παρακολουθώ με εξοπλίζει με δεξιότητες, με βοηθάει να αναγνωρίζω και να ανταποκρίνομαι στις διαφορετικές ανάγκες των παιδιών. Θέλω να παρέχω σιγουριά και ασφάλεια στα πρώτα βήματα τους να τα στηρίζω, να τα ενθαρρύνω και να τα ωθώ να παίρνουν πρωτοβουλίες και κατά συνέπεια να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για τον εαυτό τους. Γνωρίσματα που αν τα αποκτήσουν από τώρα θα δημιουργήσουν γερές βάσεις και θα τα ακολουθούν κατά την πορεία της ζωής τους.
Εκτός από τις ακαδημαϊκές μου αναζητήσεις, έχω επίσης ασχοληθεί ενεργά με την Εκπαίδευση των σκύλων. Αυτή τη στιγμή έχω ολοκληρώσει τον κύκλο των μαθημάτων και αναμένω να συμμετέχω σε εξετάσεις για την πιστοποίηση μου στην Εκπαίδευση και Συμπεριφορά Ζώων συντροφιάς στη Pets Pro Academy. Ως άτομο, με περιγράφουν φιλικό, προσιτό και προσαρμόσιμο. Διαθέτω εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, και είμαι σε θέση να εργάζομαι αποτελεσματικά σε ομάδες. Είμαι επίσης ένα οργανωμένο και δημιουργικό άτομο που πάντα αναζητά νέους τρόπους για να εμπλέξει τα παιδιά στη μάθηση. Όταν δεν ασχολούμαι με παιδιά, μου αρέσει να συμμετέχω σε λάτιν χορούς, να ταξιδεύω, να ζωγραφίζω, να φωτογραφίζω και να δημιουργώ βίντεο. Οι εμπειρίες μου από τον εθελοντισμό σε καταφύγια ζώων μου έχουν δώσει μια αίσθηση συμπόνιας και ευθύνης για την ευημερία όλων των ζωντανών όντων. Όλα τα αισθήματα που προανέφερα, στα παιδιά προυπάρχουν και στόχος μου είναι να τα καλλιεργήσω και να τα διατηρήσω. Φιλοξενώ, περιθάλπω και βρίσκω σπίτι σε ζωάκια. Προς το παρόν έχω δυο σκυλάκια και εύχομαι μελλοντικά να είμαι σε θέση να προσφέρω σε πολλά παραπάνω!


Είμαι ενθουσιασμένη με την προοπτική να συνεισφέρω στην ανάπτυξη νέων μυαλών.🥰
Σας ευχαριστώ που εξετάσετε την αίτηση μου!
Σύντομα σας περιμένω για μια συζήτηση!

Αριθμός τηλεφώνου: Ορατό μόνο σε μέλη

FacebookInstagram

0 προτείνει
Εργασία

Χρόνος: συμφώνησε ατομικά

Πληρώστε: από 8 € για μία ώρα

Οικιακή βοηθός: δεν ενδιαφέρομαι

εμπειρία: 1 έτη

Νταντά
 • Μπορώ να εργαστώ στο σπίτι μου

 • Μπορώ να εργαστώ με άτομα με ειδικές ανάγκες

 • Μπορώ να εργαστώ με κατοικίδια ζώα

 • Μπορώ να βγω έξω με παιδιά

 • Μπορώ να κάνω τα ψώνια

 • Μπορώ να μαγειρέψω

 • Μπορώ να κάνω καθαριότητα

 • Έχω δίπλωμα οδήγησης

 • Έχω αυτοκίνητο

 • Δεν καπνίζω

 

Θα εργαζόμουν με

 1. Βρέφη, 0-1 ετών

 2. Νήπια, 2-3 ετών

 3. Παιδιά προσχολικής ηλικίας, 4-6 ετών

 4. Παιδιά Δημοτικού, 7-11 years old

 5. Έφηβοι, 12-18 ετών

Εκπαίδευση

Μεταδευτεροβάθμια